4 moduri în care viața sexuală vă poate arăta ce este rău în relația voastră | Pe Net Farma

4 moduri în care viața sexuală vă poate arăta ce este rău în relația voastră

Defalcările sexuale încep subtil. Minusurile de pe radar care semnalează parteneriatul nostru se îndreaptă spre amărăciune, infidelitate sau divorț, de multe ori nu declanșează alarma – până când este prea târziu. În cele din urmă, sunt blips. Tot ce trebuie să ne semnalăm pentru pericolul iminent este o mică voce în spatele capului nostru, care spune: “Ceva nu este chiar aici”. Dar am tăcut adesea acea voce cu răspunsul: “Dar cred că nu este prea rău”.

Distrugerea sexuală în parteneriate este o otravă liniștită, insidioasă. Relațiile care ar fi putut să prospere se sfârșesc adesea să se dizolve – nu pentru că perechea nu este potrivită sau nu a existat nicio speranță – ci pentru că acele mici semne de avertizare nu au fost luate în seamă ca adepți ai morții intimității.

“Moartea intimității?” S-ar putea să vă gândiți. “Asta e un exagerat.”

Dar dacă ați avut vreodată relația voastră să se destrame după ani de sex nemulțumitor, știți că nu exagerăm. Dacă ați fost acolo, ați simțit probabil aceeași durere, confuzie, agonie și lipsă de speranță pe care am simțit-o atunci când mi sa întâmplat.

S-ar putea să vă simțiți mai mult ca colegi de cameră decât iubiți, mai mult ca un părinte decât un partener. S-ar putea să vă loviți atunci când partenerul dvs. vă atinge sau să amânați să mergeți la culcare deoarece nu puteți mai avea încă o dată “lupta pentru sex”.

 

1. Îți dorești “ceva mai mult” cu sexul, dar nu știi cum să-i explici.
Acesta este primul semn, primul blip pe radar. Nu înseamnă că este greșit ceva, în mod necesar. Dar se află în spatele minții noastre în acea voce mică, ușor de înțepat. Dacă vă gândiți vreodată că “trebuie să existe mai mult sex decât asta”, vă îndemn să nu ignorați acea voce. În schimb, începeți să vă explorați dorințele sexuale. Aflați de la experți în care aveți încredere în ceea ce este posibil; ei pot oferi orientări reale centrate pe realizarea sexuală pe tot parcursul vieții.

 

2. Pentru cei cu parteneri de sex masculin: Partenerul dvs. a încetat să mai vrea să vă ajute.
Când un bărbat se simte legat de sex și este apreciat de partenerul său, el dorește să le dea tot ce au vrut vreodată. Este o priveliște frumoasă de văzut – și chiar mai incredibil de experimentat. Dar acest dar remarcabil al slujirii pe care oamenii le moare de a le oferi celor pe care îi iubesc va începe să se usuce dacă se simt respinși, critici sau neapreciate – mai ales sexual.
Dacă partenerul dvs. pare îndepărtat și este mai interesat de băut, de vizionarea TV sau de lucrul cu atenție. Nu înseamnă că nu te iubește; înseamnă că el ar prefera să se uite la televizor decât să riscați să-l criticați sau să-l respingeți din nou. Sănătatea sexuală a relației tale nu este doar responsabilitatea lui – este și a ta. Cum ai putut să-ți asumi mai multă responsabilitate pentru propria ta excitare și conexiune?
3. Pentru cei cu parteneri de sex feminin: partenerul tău te-a oprit să te atingă.
Când o femeie se simte încrezătoare sexual, sigură și caldă față de partenerul ei, îi place să le atingă și să fie atinsă de ei. Atunci când o femeie se simte retrasă sau păzită sexual, ea se va răzbuna adesea, se va sprijini sau va învârti partenerul când va atinge. Ar putea să se teamă că orice atingere este asociată așteptărilor sexului – chiar dacă nu vrea să aibă. Pentru a evita acest lucru, învățați o nouă metodă de sex care se simte mai bine pentru toată lumea și nu implică nici o obligație sau așteptări. Nu mai opreste sexul. Aceasta este modalitatea cea mai eficientă pentru ca sexul să devină din nou distractiv și sigur.

4. Incercati sa faceti rapid punctul culminant al partenerului, astfel incat sa puteti face sexul si sa faceti ceea ce doriti sa faceti.
Am auzit asta tot timpul – și am făcut-o singură. Atunci când o relație are doar câțiva ani, femeile râd de multe ori despre acest fenomen ca și cum ar fi o glumă secretă a sindicatului. “Ia-ți treaba și mergi mai departe cu ziua ta!” Atunci când o relație este mai aproape de punctul ei de rupere, femeile nu mai râd despre asta pentru că nu mai este amuzant. Este incomod pe ambele parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *