Daca, nu de putine ori, barbatii au dat-o in bara atunci cand au incercat sa ghiceasca ce doresc femeile in dormitor si viversa este la fel de valabila. Cea mai buna modalitate de a afla ce vrea iubitul/a ta intre cearceafuri este sa-l/o intrebi sau sa fii atent la mesajele subtile pe care ti le transmite in timpul actiunii. Chiar daca exista anumite tipare, este bine de amintit ca, totusi, oamenii sunt diferiti si isi doresc lucruri diferite. Mai ales in pat.

Iata ce vor, in general, barbatii in dormitor.

1. Vorbeste deocheat
In timpul sexului, orice ii vei spune se va excita, chiar daca nu vei scoate decat cateva sunete, precum ohhhh, hmmmm, daaaa. Asta inseamna ca nu trebuie sa-ti storci creierii pentru a descoperi cele mai murdare cuvinte care exista sau ca trebuie neaparat sa vorbeste precum starletele porno.

2. Sexul, ocazional, rapid
Este adevarat ca foarte multi barbati considera ca „preludiu” este un cuvant care provine din cine stie ce sport exotic. In acelasi timp, insa, exista si barbati carora le place isi sa excite la maximum partenera inainte de penetrare. Cu toate acestea, uneori, o partida scurta si intensa este apreciata. Mai ales cand nu e nimic planificat, spre exemplu, intr-o dupa amiaza, fara nicio pregatire, amandoi imbracati sa o faceti rapid in picioare, sprijinandu-va de perete.

3. Sa te saruti cu o alta femeie
Unei femei nu-i place sa vada o alta dandu-i tarcoale iubitului sau. Astfel ca o cerere de acest tip ramane, de cele mai multe ori, doar o fantezie si nimic mai mult.

4. Sa va implicati in actiune intr-un loc public
Este cu adevarat picant sa o faceti intr-un loc public: in masina, intr-o parcare, in padure, sub stele, pe plaja, in toaleta unui restaurat.

5. Ancore sexuale
Se intampla atunci cand, dupa o partida fenomenala, o anumita expresie de pe chipul partenerei/rului iti spune ca isi aduce aminte cat de bine ai fost atunci cand va aflati in public. Sau ar putea spune o gluma pe care doar voi doi o intelegeti. Sau sr putea fi o ridicare dintr-o spranceana sau o strangere de mana la momentul oportun. Cu alte cuvinte sexul nu se opeste la usa dormitorulu si sexul nu trebuie sa fie doar sex.

6. Arata-i ca esti satisfacuta
Barbatilor le place sa termine in acelasi timp cu iubitele lor. Iar sexul bun devine magnific atunci cand ei stiu ca si iubitele lor sunt satisfacute.