Află unde trebuie să-ţi atingi iubitul, dacă vrei să se topească de plăcere

 

Ca şi la femei, anusul bărbatului este plin de terminaţii nervoase şi, de fapt, când un bărbat este foarte excitat, o mică stimulare a anusului îi poate provoca imediat orgasmul.

În timpul ejaculării, anusul se contractă de două până la patru ori (excepţie făcând cei de peste 50 de ani la care anusul nu mai reacţionează). Totuşi, anusul unui bărbat face ceva ce al unei femei nu poate face. El permite o metodă de stimulare indirectă a prostatei, fiind şi calea către stimularea directă a acelei glande atât de importante.

Aşadar, învaţă cum să-i atingi iubitului zona anusului, dacă vrei să se topească de plăcere. Masarea prostatei este un act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Stimularea se poate face cu degetele sau cum tot felul de jucării sexuale speciale pentru această zonă.

Nu mai trebuie spus că orice activitate care implică anusul şi rectul cere o igienă minuţioasă şi o siguranţă absolută că nu există riscul transmiterii de boli. Orice a fost introdus în anus trebuie spălat extrem de bine înainte de a fi folosit în alte scopuri.