De ce e sexul important sau de ce să faci sex mișto în fiecare zi!

 

 

Urăsc titlul ăsta. Parcă l-aș fi preluat dintr-o revistă publicată în anii ‘90 și dacă mă uit și în rezultatele Google, ca un om de online ce sunt, găsesc cel puțin un milion de rezultate. Se scrie mult despre asta, dar m-aș bucura dacă și interesul ar fi pe măsură.

Mă gândesc că dacă am fi la fel de interesați și de motivul pentru care ar trebui să fim buni la asta, am trăi printre mai puține femei frustrate și mai puțini bărbați pierduți prin spațiu.

Sexul e important! De ce?

E important pentru toată lumea. Sexul ăla bun, făcut cu nesaț, ăla e bun! Și n-ar trebui să te culci pe-o ureche. Nici tu, nici el. Pentru că vrei să recunoști sau nu, ești altfel după o partidă bună de sex. Hormonii își fac bine treaba și mă gândesc eu că, dacă tot există hormonul fericirii, înseamnă că nu degeaba îi putem stimula activitatea. Și atunci, de ce să nu o facem?

Fă sex mișto în fiecare zi!

Sau cât mai des, sfatul meu. Și cred că bărbații sunt de acord cu mine. Faptul că ești femeie nu te scutește de un efort în plus și până la urmă, nu e ca și cum nu te-ai bucura și tu de eforturile tale. Nici bărbații nu sunt scutiți de asta. Sunteți responsabili pentru felul în care se poartă o femeie cu voi. De fapt, sunteți responsabili de rezultatele ei. Vă doriți o femeie demnă de filmele pentru adulți? Se poate, dar cu un minim de interes și din partea voastră!

Nu există femei-lemn și nici femei-prințese. Cumva, e o atitudine după care se ascund tot din cauza bărbaților, pentru că deși trăim în era informației disponibile la orice colț, încă avem prejudecăți. Și n-ar fi asta de condamnat în condițiile în care majoritatea provenim din familii care au prins comunismul, dar să fim realiști: tovarășul s-a dus de mult, iar noi ar cam trebui să ne adaptăm la zilele noastre.

Să revenim, zic.

Ce puteți face voi pentru ca femeia voastră să fie așa cum vă doriți?

Încurajați-o! Așa suntem noi, fie că avem o educație pe măsură sau nu, ne gândim că orice am face, am putea fi privite greșit. Deci, femeia trebuie încurajată cu răbdare și vă dau cuvântul meu că va ajunge așa cum vă doriți. Există o vorbă pe care o știți și voi: Femeia trebuie să fie doamnă în societate, gospodină în casă și c**vă-n pat. Dacă la gospodină mai putem renunța, celelalte două ar trebui să rămână în picioare.

Încurajeaz-o, dar arată-i respect. Arată-i că, deși puteți face orice în pat, o vei respecta și atunci și după. Și e suficient.
Fără să faci asta, riști să treacă timpul și să ajungi la concluzia că femeia ta nu mai e ca la început. De fapt, tocmai asta e problema: că a rămas la fel ca la început și să fim sinceri: începutul ne place pentru că e nou, dar apoi? Ce faci? Cum menții pasiunea în cuplu?

Hai să-ți mai spun un lucru: nu sexul de la început e cel mai bun, ci acela după ce trece o vreme. Și știi de ce? Pentru că ai timp să-ți faci femeia să fie dezinhibată! Și pentru că aveți timp să vă cunoașteți unul pe celălalt, iar când se întâmplă asta, deja treceți la următorul nivel.

Așadar, sexul este important și trebuie să-i acordați importanță.

Cu drag,
Cosmina