De ce este recomandat să-ţi programezi partidele de sex

 

Următoarea hârjoneală dintre aşternuturi poate fi programată pentru Valentine’s Day. Ştim că pare ciudat să alegi o dată anume în care să faci sex, dar asta e reţeta perfectă pentru o relaţie armonioasă atunci când ai o viaţă activă, potrivit  sexologilor.

Cea mai bună alegere pe care o poţi face în dormitor este să prioritizezi intimitatea emoţională şi fizică şi s-o poziţionezi pe primul loc.  Este importantă menţinerea intimităţii sexuale pentru a nu se pierde atunci când suntem obosiţi sau fără chef. Dorinţa sexuală este receptivă şi necesită excitare. Se pare că este suficient să ne punem în mişcare, iar starea mentală  se va schimba în bine.

Sexul în agendă

Studiile au descoperit că sexul o dată pe săptămână îmbunătăţeşte satisfacţia generală în cuplu. Tot ce trebuie să faci este să rezervi o zi din agendă special pentru relaţii amoroase. Să găseşti timp pentru sex indiferent de treburile pe care le ai de făcut aduce numai beneficii. Anticiparea acestei zile şi fanteziile pot să declanşeze partenerilor şi mai multă dorinţă decât o partidă rapidă, spontană.

Acum că ai găsit o dată potrivită pentru astfel de activităţi este bine să aduci şi puţină varietate, susţin terapeuţii în materie de sex.

Picanteriile, jocurile sexuale, accesoriile erotice, diferite poziţii din Kama Sutra, toate sunt binevenite. Poţi face dragoste pasională, sex sălbatic sau poţi întreţine relaţii sexuale doar pentru a te elibera de sex, nimic nu este interzis!